Buy professional website templates for an affordable price and sign up with the best web host.

Sezona je pred vrati - ugodno do opreme

Zadetkov: 10267

Zagotovite si kvalitetno opremo za podvodni ribolov in prosto potapljanje še danes! Apnea Center 2000 vam omogoča tudi svetovanje pri nakupu opreme za podvodni ribolov in opreme za prosto potapljanje. Ponudimo vam lahko široko paleto artiklov znanih proizvajalcev kot so (Seatec, Cressi, C4, Merou, SandiLine, Sporasub, Omer).

Za vsakršno koli informacijo smo vam na voljo preko telefona 041 599 677 (Arijan) oziroma emailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko spletne strani www.evolutionsub.com

Posebne ugodnosti veljajo tudi za tečajnike šole ApneaCenter 2000!

V kolikor ste pred nakupom opreme in ste v dvomih kaj izbrati nas pokličite. Svetovali vam bomo pri nakupu opreme, ki vam bo glede na vaše izkušnje najbolj ustrezala. Ponudimo vam lahko širok spekter kvalitetno izbrane opreme različnih tujih in domačih proizvajalcev. Na enem mestu do kompletne opreme (puščice, podvodne puške, vrvice, elastike, obleke za podvodni ribolov, plavuti, nogavičke, rokavice, dihalke, maske, uteži in še veliko ostale opreme!

Katalog naših dobaviteljev si lahko ogledate na sledečih povezavah:

Seatec (www.seatec.it)

C4 (http://www.c4carbon.com/c4.aspx)

Sporasub (http://www.sporasub.com/scarica.asp?ID=1)

Merou (www.merou.it)

SandiLine( www.sandiline.com)

SalviMar (www.salvimar.com)

SigalSub (www.sigalsub.it)

Cressi (http://www.cressi.it/easyUp/2012catalog/CRESSI_SpearfishingCatalogue_2012.pdf)

Polosub (www.polosub.com)

 V kratkem bo v Kopru smer Koper - Hrvaška (Dragonja) odprta nova splecializirana trgovina za podvodni ribolov, prosto potapljanje, plavanje ter prosti čas, kjer boste lahko dobili vse stvari na enem mestu po ugodnih in konkurenčnih cenah.

Več o sami trgovini v kratkem!

sponzorji
vzdrževanje spletnega mesta ::: modronebo.net

Piškotke uporabljamo pri registraciji in prijavi uporabnikov, pri uporabi kontaktnih obrazcev ter na forumu. Za več podrobnosti kliknite sem.

Seznanjen sem z uporabo piškotkov.