Buy professional website templates for an affordable price and sign up with the best web host.

Dovolilnice za podvodni ribolov - Hrvaška

Zadetkov: 16951

Kako do dovolilnice za podvodni ribolov na hrvaškem? 

Od letošnjega leta hrvaška društva izdajajo dovolilnice za podvodni ribolov v elektronski obliki. Kupec dovolilnice tako pridobi le identifikacijsko številko s katero lahko v primeru kontrole ribiški inšpektor ali policija preverijo veljavnost dovoljenja.

Da bi pridobili dovolilnico potrebujemo tudi članstvo v enem izmed društev, ki so registrirana pri hrvaški zvezi za športni ribolov na morju ter člansko karto hrvaške zveze za ribolov na morju.

Vse potrebno dokumentacijo ter dovolilnice lahko dobite tudi v UMAGU v novo nastalem društvu "SV. PELEGRIN". Dovolilnice za podvodni ribolov in vse ostalo lahko uredite v "bar-u" Mystic med Umagom in Katorom. Za več informacij glede članstva in dovolilnic se lahko obrnete tudi na predsednika društva SV.Pelegirn g.Mirka Grgić-a (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

Cena dovolilnice ostaja nespremenjena (1 dan 60 kun, 3 dni 150 kun, 7 dni 300 kun, mesečna 700 kun)

Cena članarive v društvu Pelegrin ter hrvaški zvezi za športni ribolov na morju stane 100 kun (50 + 50).

sponzorji
vzdrževanje spletnega mesta ::: modronebo.net

Piškotke uporabljamo pri registraciji in prijavi uporabnikov, pri uporabi kontaktnih obrazcev ter na forumu. Za več podrobnosti kliknite sem.

Seznanjen sem z uporabo piškotkov.